EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR
Voeg merknaam ofwel productnaam ofwel productnummer in ...
NL / FR
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Top10
 • Geschenken
 • Merken
 • Acties & Promoties
 • Staaltjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen in een ICI PARIS XL
 • Levering en retour
 • Veilig online betalen
 • EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR

  Koop met uw ICI PARIS XL Privilege Pas en ontvang 35 punten.

  EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR
  Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled
  Beoordeel product
  Even Better Eyes Dark Circle Corrector is een milde oogcrème gebaseerd op ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek dat de gehele oogzone helder maakt, zowel op korte als op lange termijn.

  Het resultaat: een product waarvan klinisch bewezen is dat het kringen in 12 weken zichtbaar vermindert tot 30%.

  Donkere kringen vermindert en dit gegarandeerd bij alle huidtypen en bij alle teints.

  Tweemaal daags gebruiken en naar behoefte eventueel opnieuw aanbrengen. Voorzichtig in de tube knijpen en met de applicator een kleine hoeveelheid onder de ogen aanbrengen. Eventueel met de vingertoppen uitwrijven tot het product volledig door de huid opgenomen is.
  Deze producten zouden u ook kunnen bevallen Mail naar vriend(in)
  Product informatie
  Uw prijs: € 35,85
  GRATIS levering
  Leveringsinfo: 
  - Weekdagen: Besteld voor 18h, volgende dag geleverd.
  - Weekend: Geleverd op dinsdag.

  EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR
  Extra productinformatie
  Levering & Retourneren
  • Ean Code

   20714540227
  Stel uw pakket samen
  EVEN BETTER DARK SPOT CORRECTOR & OPTIMIZER
  EVEN BETTER DARK SPOT DEFENSE 01 SPF50
  EVEN BETTER MAKEUP SPF15
  EVEN BETTER SKIN TONE CORRECTING MOISTURIZER SPF 20
  EVEN BETTER DARK SPOT CORRECTING HAND CREAM BROAD SPECTRUM SPF15
  EVEN BETTER SKIN TONE CORRECTING LOTION BROAD SPECTRUM SPF 20
  EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR
  EVEN BETTER CLINICAL DARK SPOT CORRECTOR & OPTIMIZER
  EVEN BETTER DARK SPOT CORRECTOR & OPTIMIZER (€ 57,00) - Meer info EVEN BETTER DARK SPOT DEFENSE 01 SPF50 (€ 28,90) - Meer info EVEN BETTER MAKEUP SPF15 (€ 32,90) - Meer info EVEN BETTER SKIN TONE CORRECTING MOISTURIZER SPF 20 (€ 50,65) - Meer info EVEN BETTER DARK SPOT CORRECTING HAND CREAM BROAD SPECTRUM SPF15 (€ 33,75) - Meer info EVEN BETTER SKIN TONE CORRECTING LOTION BROAD SPECTRUM SPF 20 (€ 50,65) - Meer info EVEN BETTER EYES DARK CIRCLE CORRECTOR (€ 35,85) - Meer info EVEN BETTER CLINICAL DARK SPOT CORRECTOR & OPTIMIZER (€ 81,10) - Meer info
  Totaal
  Deze producten zouden u ook kunnen bevallen
  EVEN BETTER MAKEUP SPF15
  Klantenbeoordeling

  Beoordeel dit product Deel uw mening en ervaring over dit beauty product.

  De klantenbeoordelingen worden gecontroleerd voor en na de plaatsing. Als een beoordeling ondanks onze controle toch kwetsend is, klik dan op de 'meld misbruik' link bij de beoordeling. Bekijk het reglement

  • Anoniem 06/03/2016 Meld misbruik
   Doet wat het belooft! Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar empty

   Makkelijk aan te brengen, je zwarte kringen zijn snel weg. Let wel op dat je de crème niet uitwrijft in de ogen, je hebt er snel irritatie van. Verder een zeer goed en aan te bevelen product!

  • nicole vankildonck 23/09/2012 Meld misbruik
   tevreden maar niet 100 percent Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Via de insiders gebruik ik clinique even better eyes enkele weken. De creme voelt inderdaad zacht aan en is gemakkelijk aan te brengen. Het is heel verkoelend op uw huid. ik had ook gemakkelijk last van dikke wallen en opgezwollen huid onder mijn ogen. dat is helemaal weg. ik sta s'morgens op en heb geen opgezwollen huid niet meer. maar de kringen die zijn bij mij gebleven. heb nog wel donkere randen onder mijn ogen, het is wel iets verbeterd.

  • DOMINIQUE PAQUOT 23/09/2012 Meld misbruik
   test Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Ayant eue la chance,d'être prise pour le tester avant vous,très bon produit,je voie là différence depuis,que je l'emploie(4 semaines);là réalité est bien là,il y à un changement positif!!

  • Carien Ver Eecken 19/09/2012 Meld misbruik
   Aangenaam verrast Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Ik ben deze Clinique EBEDCC nu een kleine 3 weken aan het testen. Ik heb een zeer dunne en droge huid. Al bij de eerste keer dat ik het gebruikte was ik zeer aangenaam verrast door de zeer zachte textuur,en het verfrissend effect door de applicator. Je ziet meteen ook al een natuurlijke discrete tint bij het aanbrengen. Na de kleine 3 weken testen begin ik al een steviger huidstruktuur op te merken. Ik heb al heel veel cremes gebruikt maar deze overtreft je stoutste dromen.

  • ANDREA TSAVALIAS 19/09/2012 Meld misbruik
   overtreft de verwachtingen Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Via The Insiders mocht ik de even better eyes dark corcle corrector uittesten. Ik gebruik hem nu ongeveer een maand en hij overtreft echt mijn verwachtingen. Als je hem aanbrengt zie je al direct een verschil door het optisch effect. Bovendien kan je met de handige applicator makkelijk de creme inmasseren. De applicator werkt ook verkoelend. Ik nam de creme mee op reis en bewaarde hem in de ijskast. Na een dagje zonnen was het echt een weldaad voor de huid onder mijn ogen. kortom, het werkt

  • Kathy Mortier 19/09/2012 Meld misbruik
   Donkere wallen ..... zo verdwenen? Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Na een periode van ziekte had ik dat ik donkere wallen, een dunnere huid en kleine rimpeltjes onder mijn ogen. Via Insiders kon ik het product CEBEDCC uittesten. Mijn bevindingen na een paar weken testen. * Mijn huid onder mijn ogen is nu veel zachter * De kleine rimpeltjes zijn min of meer verdwenen. * De applicator is aangenaam in gebruik. * De donkere kleur van de crème werkt camouflerend. Resultaat= mijn ogen zien er stukken beter uit.

  • Eva Vantournhout 18/09/2012 Meld misbruik
   Bye donkere wallen! Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Ik heb me in de voorbije weken ontpopt tot fervent fan van deze crème en dat wel om meerdere redenen. Allereerst is de crème erg makkelijk aan te brengen en smeert ze zeer goed uit. Waar andere ogencrèmes vaak gaan klonteren in de rimpeltjes rond je ogen, is dat bij deze crème allesbehalve het geval. De applicator zorgt ook voor het beloofde verfrissende effect. Doordat de crème zo goed uitsmeert vind ik ook dat de make-up rond mijn ogen beter blijft zitten en minder uitloopt. Altijd mooi meegen

  • INGE PLESSERS 17/09/2012 Meld misbruik
   Heel mooi resultaat na 4 weken gebruik Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Voor ik het product begon te gebruiken, heb ik een 'voor' foto en nu een 'na' foto getrokken.... In de binnencontouren van mijn ogen had ik bruine vlekjes en deze zijn bijna volledig verwenen! Ik ben dus een héél tevreden gebruiker :-)

  • CARINE DE VLIEGERE 11/09/2012 Meld misbruik
   clinique even better eyes. Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   ik heb de clinique even better eyes dark circle corrector getest,nu al 2 weken. is een super product. door de licht gekleurde lichtweerkaatstende formule, verminderen donkere kringen enorm,en ook fijne lijntjes en walletjes lijken veel minder. de aplicator heeft een verkoelende werking,en geeft een heel preciese hoeveelheid product. is echt een aanrader,probeer het ook eens. ik koop het in elk geval verder..

  • christa houttekens 30/08/2012 Meld misbruik
   Zalige creme! Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled Ratingstar filled

   Sinds anderhalve week gebruik ik nu de even better eyes dark circle corrector, en ik ben er enorm tevreden over. Het doosje waarin het product is verpakt is sober,maar mooi,door de zilverkleurige opschriften. De tube van 10 ml is zeer handig,en het aanbrengen van de creme is heel gemakkelijk door de zilverkleurige applicator, die zelfs ook verfrissend werkt op de huid.De textuur van de creme ie super zacht, smeert makkelijk,trekt snel in de huid, en is zeer subtiel. Benieuwd naar het resultaat

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten