Voeg merknaam ofwel productnaam ofwel productnummer in ...
NL / FR
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Top10
 • Geschenken
 • Merken
 • Acties & Promoties
 • Staaltjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen in een ICI PARIS XL
 • Levering en retour
 • Veilig online betalen
 • Circular Content Carousel with jQuery

  De kracht van layering:

  zo haal je het beste uit je skincare én je make-up!

  Moet je concealer onder of boven je foundation? En die zonnefilter, werkt die wel onder je make-up? Ja, de juiste volgorde van je skincare en je make-up ís belangrijk. Met dit handige stappenplan gaat het nooit meer fout: zo werk je als een pro, voor het allerbeste resultaat!

  Wakker worden!
  De ideale basisroutine

  Make-up aanbrengen zonder eerst je huid te reinigen en te verzorgen? Nee, alles begint natuurlijk bij een schone, goed gehydrateerde huid.

  Stap 1: reiniger

  Welk reinigingsritueel voor jou het beste is, dat kies je natuurlijk zelf in functie van je huidtype . Voor een drogere huid zijn zachte balsems, reinigingscrèmes of een melk comfortabeler. Is je huid vetter dan werkt een reinigende gel of schuim waarschijnlijk beter voor jou.

  Vind hier jouw ideale reiniger

  Stap 2: moisturizer (dagcrème)

  Als je je huid reinigt, haal je niet alleen alle vuil weg, maar ook het dunne lipidenlaagje dat je huid beschermt. Een goede moisturizer is dus echt een must, niet alleen om het verloren vocht weer aan te vullen, maar ook om je huid te helpen om dat beschermlaagje te herstellen.

  Vind hier jouw ideale dagcrème

  Stap 3: zonnefilter

  UV-straling is nog altijd aging factor nummer één, dus een goede zonnebescherming is echt een must. Die breng je aan na je moisturizer, behalve je een dagcrème kiest met een voldoende hoge SPF natuurlijk!

  Vind hier jouw ideale zonbeschermingsproducten

  Stap 4: primer

  Klaar voor je make-up na deze frisse wake-up call? Nog niet helemaal: een fijn laagje primer egaliseert je huid en zorgt ervoor dat je make-up straks goed houdt.

  Vind hier jouw ideale primer

  Klaar voor je make-up
  De basis: je teint

  Een mooie, egale teint is de basis van elke make-up. Hoe krijg je een flawless resultaat?

  Stap 1: de basis met BB of foundation

  Begin met een BB, als je gaat voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Breng je dekkende foundation niet op je hele gezicht aan, dat geeft een maskerachtig effect, maar gebruik ze enkel op de zones die iets egaler mogen.

  Vind hier jouw ideale foundation

  Stap 2: concealer

  Kleine imperfecties, rode vlekjes of wallen kan je laten verdwijnen met een concealer. Als je die na je foundation of BB-cream aanbrengt, kan je je concealer mooi laten versmelten.

  Vind hier jouw ideale concealer

  Stap 3: afpoederen

  Een fijn laagje transparant poeder dat je met een grote poederborstel aanbrengt, zorgt dat je huid niet gaat blinken en dat je basis goed blijft zitten.

  Vind hier jouw ideale poeder

  Je wenkbrauwen

  Je wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je look; als ze in vorm zijn kan je aan je oogmake-up beginnen.

  Stap 1: kammen

  Als je foundation of poeder hebt gebruikt, is de kans groot dat een deel ervan in de haartjes van je wenkbrauwen is beland. Begin daarom met je wenkbrauwen uit te kammen met een speciaal kammetje, naar boven en naar buiten toe; op die manier zie je meteen ook waar je wenkbrauwen eventueel wat bijgetekend moeten worden.

  Stap 2: wenkbrauwpoeder of –potlood

  Als ze in vorm gekamd zijn, kan je meteen zien waar er nog plekjes ingevuld moeten worden met wenkbrauwpoeder of bijgetekend worden met een wenkbrauwpotlood; zo kan je ze mooi vol maken en de vorm geven die jij wil. Poeder geeft een zacht en natuurlijk resultaat, met een potlood is het dan weer wat gemakkelijker om vorm te geven.

  Stap 3: fixeren

  Een kleine dosis wax of wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in vorm blijven en dat je poeder of potlood goed blijven zitten. Wil je je wenkbrauwen graag supersnel en toch natuurlijk bijkleuren, dan is een gekleurde wenkbrauwgel in mascaravorm gemakkelijk.

  Vind hier jouw ideale wenkbrauwproducten

  Je ogen

  Teint in orde, wenkbrauwen ok? Dan kan je beginnen aan je oogmake- up.

  Stap 1: eyeprimer

  Een fijn laagje primer op je bewegende ooglid tot aan je wenkbrauwboog zorgt ervoor dat je oogschaduw en je eyeliner straks perfect blijven zitten.

  Stap 2: oogschaduw in je binnenste ooghoek

  Begin met een lichte tint in je binnenste ooghoeken; nu kan je die nog bereiken zonder met je hand te vegen door de rest van je oogmake-up.

  Stap 3: oogschaduw op je ooglid

  Leg een tissue net onder je onderste ooglid, zo knoei je geen oogschaduwpoeder op je wangen. Breng daarna de oogschaduw op je hele ooglid aan. Meestal werk je van licht naar donker: de lichtste kleur komt dicht bij je ogen, naarmate je naar buiten toe werkt, ga je steeds donkerder.

  Stap 4: oogschaduw op de boog boven je ooglid

  Daarna kan je een andere tint op de boog boven je ooglid (in je oogplooi) aanbrengen en die mooi laten blenden met de tint op je ooglid.

  Stap 5: oogschaduw in je binnenste ooghoek en onder je oog

  Tenslotte breng je nog de lichtste, oplichtende kleur aan op je binnenste ooghoek en eventueel ook onder je oog.

  Vind hier jouw ideale oogschaduwproducten

  Stap 6: eyeliner

  Oogschaduw zit goed en alle kleuren lopen mooi in elkaar over? Dan kan je je eyeliner dicht tegen je wimperrand aanbrengen.

  Vind hier jouw ideale eyeliner

  Stap 7: wimperkruller

  Nu nog je wimpers: krul ze eerst even, dan heeft je mascara meer effect.

  Vind hier jouw wimperkruller

  Stap 8: mascara

  Breng je mascara in 1 of meerdere laagjes aan , zigzag een beetje met het borsteltje zodat je wimpers mooi gescheiden zijn en je geen klonters hebt.

  Vind hier jouw mascara

  Je lippen

  Hoe kleur je je lippen in volgens de regels van de kunst?

  Stap 1: primer

  Begin met een fijn laagje primer, dat voorkomt dat je lippenstift uitloopt in de fijne lijntjes rond je mond en dat je lippen uitdrogen van je lipstick.

  Vind hier jouw ideale primer

  Stap 2: contourpotlood

  Teken het contour van je lippen eerst met een potlood; smalle lippen kan je zo ietsje voller maken en vice versa. Vervolgens kleur je de rest van je lippen in met het potlood zodat je lipstick niet kan uitlopen. Zorg ervoor dat je lippotlood zeker niet te donker is: donkere contouren met een lichtere lipstick erin verouderen je look.

  Vind hier jouw ideale potlood

  Stap 3: lipstick

  Kleur je lippen binnen de contouren in met lipstick; als je met een fijn lippenseeltje werkt, krijg je nog een nauwkeuriger resultaat en heb je langer plezier van je favoriete lipstick.

  Vind hier jouw ideale lipstick

  Stap 4: Afpoederen

  Bijt even op een tissue en poeder daarna je lippen af: zo haal je eerst overtollige lipstick weg en creëer je daarna een perfecte ondergrond voor het tweede laagje lipstick.

  Stap 5: 2de laagje lipstick

  Breng met je penseeltje daarna het tweede laagje lipstick aan. Hou je van extra glans, dan kan je over een matte lipstick – voor de kleur – nog een laagje gloss aanbrengen.

  Vind hier jouw ideale lipgloss

  Je wangen

  Contouren of met licht en schaduw vorm geven, dat doe je met bronzer, blush en higlighter. Ook hier werk je van donker naar licht.

  Stap 1: bronzer

  Begin met je bronzer aan te brengen op de plaatsen waar je gezicht van nature schaduwen heeft: net onder je jukbeenderen, van je oor naar je wangen toe. Vervaag je bronzer goed zodat je geen duidelijke lijnen ziet. Wil je echt een zonnige gloed, dan kan je ook lichtjes over je kin en je voorhoofd gaan.

  Vind hier jouw ideale bronzer

  Stap 2: blush

  Je blush breng je aan op de appeltjes van je wangen, net onder je buitenste ooghoek. Begin onder je oog en vervaag in de richting van je mondhoek.

  Vind hier jouw ideale blush

  Stap 3: highlighter

  Highlighter gebruik je om mooie punten in je gezicht een extra lichtaccent te geven. Je brengt deze zachte glans op je jukbeenderen net boven je blush aan, net onder je wenkbrauw, in je binnenste ooghoek en eventueel ook op je neusbrug en een heel klein beetje op je kin. Die extra glans is mooi, maar je moet wel doseren zodat glans geen glim wordt.

  Vind hier jouw ideale highlighter

  Finishing touch: set en go!
  Een fijne nevel van een setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer en onberispelijk blijft zitten.

  Vind hier jouw ideale setting spray

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten