Voeg merknaam ofwel productnaam ofwel productnummer in ...
NL / FR
 • Home
 • Parfums
 • Verzorging
 • Make-up
 • Accessoires
 • Mannen
 • Elektro
 • Top10
 • Geschenken
 • Merken
 • Acties & Promoties
 • Staaltjes bij elke bestelling
 • Gratis afhalen in een ICI PARIS XL
 • Levering en retour
 • Veilig online betalen
 • Alles begint met
  een goede reiniging

  Reinigen is een must

  De reiniging is de eerste én de belangrijkste stap van het beautyritueel. Maak er dus een absolute prioriteit van want een mooie huid is een schone huid!

  1

  Zonder reiniging is er geen goede huidverzorging of huidverbetering mogelijk. De werkstoffen van een crème of serum kunnen niet door het ‘vuile laagje’ op je huid doordringen. Resultaat: een doffe huid die snel veroudert.

  Facial cleanser
  van Philosophy

  THE MICRODELIVERY OVERNIGHT ANTI AGING PEEL

  Make-up remover
  van Clinique

  MULTI-PROTECT NACHTCREME

  2

  Ook als je geen make-up gebruikt, is reinigen noodzakelijk. De onzuiverheden die onvermijdelijk op je huid terechtkomen moeten verwijderd worden. Net zoals het laagje dode huidcellen dat zich vormt omdat de huid zich dagelijks van binnenuit vernieuwt. Doe je dit niet dan krijg je last van onzuiverheden.

  3

  Reinig twee keer per dag je huid. ’s Avonds om alle sporen van make-up, vuil en zweet te verwijderen. ’s Morgens om dode huidcellen, talg en restjes nachtcrème te verwijderen.

  4

  Kies voor een reinigingsproduct dat bij jouw huidtype past. Als je water gebruikt om het product te verwijderen, moet je daarna altijd een lotion gebruiken. De chloor en de kalk die in het water zitten, veranderen de pH waarde (zuurgraad) van de huid. Een lotion zorgt ervoor dat die waarde wordt geneutraliseerd. Kijk na of de lotion qua samenstelling bij je huidtype past.

  Verfrissende tonic die de huid ook beschermt tegen irritatie en uitdrogen.
  van Dior

  ZUIVERENDE VERKWIKKENDE LOTION

  Verwijdert dode huidcellen, talg- en vuilrestjes en zorgt voor een schone, stralende huid.
  van Clinique

  CLARIFYING LOTION 2 GIANT STEPS

  5

  Een reinigingsmelk is geschikt voor een normale huid en gemengde huid. Breng de melk met grote cirkelbewegingen aan op je gezicht, hals en décolleté. Verwijder met lauwwarm water of met een vochtig wattenschijfje.

  Reinigt de droge huid op een
  uiterst zachte manier.
  van Biotherm

  BIOSOURCE REINIGINGSMELK DROGE HUID

  Verwijdert dode huidcellen, talg- en vuilrestjes en zorgt voor een schone, stralende huid.
  van Rituals

  RITUALS MILD FACIAL CLEANSING MILK REINIGINGSMELK VOOR HET GEZICHT

  6

  Romige reiniger die de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil houdt.
  van Estée Lauder
  RE-NUTRIV HYDRATING CREME CLEANSER

  Wie een vrij droge huid heeft, kan kiezen voor een wat rijkere reinigingscrème . Maak je gezicht nat met lauwwarm water. Meng een nootje crème met water in je handpalm. Breng de crème met zachte bewegingen aan maar vermijd de oogcontour. Verwijder met een ruime hoeveelheid lauwwarm water.

  7

  Een reinigende gel of een mousse zijn beter geschikt voor een iets vettere huid. Je brengt de gel aan op een vochtige huid waarna de gel gaat schuimen. Masseer dit zachtjes op de huid en verwijder het vervolgens met overvloedig fris water.

  Bevat soja extracten die het
  celmetabolisme stimuleren.
  van ICI PARIS XL

  VERFRISSENDE REINIGINGSGEL

  Zachte reiniger die snel opschuimt
  tot een rijke foam.
  van Shiseido

  IBUKI GENTLE CLEANSER

  8

  Nieuw en geschikt voor elk huidtype (ook de meest gevoelige) zijn de elektrische reinigingsborstels. Door de unieke bewegingen van het borsteltje (sonische micromassage technologie) wordt de huid op een uiterst zachte manier gereinigd waarbij er geen millimeter weefsel wordt verplaatst. Je gebruikt de borstels in combinatie met een reinigende gel. Die breng je aan op je vochtige huid of op de vochtige reinigingsborstel.

  Don't wake up in your make-up!Wat er ook gebeurt, hoe zwaar je ook gefeest hebt, haal voor het slapen gaan altijd je make-up af. 

  Naar boven
  Sluiten
  Sluiten
  Sluiten