Klantenbeoordeling

Schrijf een beoordeling en win!

Beoordeel een product naar keuze in de ICI PARIS XL e-shop en maak kans op een Lancôme Matte Shaker Magic Orange en Kiss Me Chérie. Elke week kiezen we de 2 beste beoordelingen uit die deze Lancôme Matte Shaker Magic Orange en Kiss Me Chérie winnen.

LANCÔME MATTE SHAKER MAGIC ORANGE

Schudden, aanbrengen, mat na 2 minuten!

 
LANCÔME MATTE SHAKER KISS ME CHÉRIE

Bezwijk voor de nieuwe generatie matte, vloeibare lipstick.

Zo schrijf je een beoordeling

Stap 1

Log in met je ICI PARIS XL account (e-mailadres en wachtwoord) of maak een account aan.

Stap 2

Kies het product dat je graag wilt beoordelen en klik op ‘Geef je mening’. Vul je beoordeling in.

Stap 3

De 2 wekelijkse winnaars ontvangen hun geschenk op hun thuisadres.

De winnaars van de vorige weken:

WEEK 18 - Marlies Van den Ecker & Laurence Brion
Product Image

BE CREATIVE BE GLOW FDT - 001

★ ★ ★ ★

Zeer goed
Marlies Van den Ecker

Ik was al lang op zoek naar een foundation met een goede qualiteit en niet te duur. Die heb ik nu dus gevonden! Ze brengt zeer goed aan en voelt enorm goed aan op je huid. Je kan ze een lange tijd dragen en het blijft zitten hoe je het 's ochtends had aan gedaan. Echt een aanrader vooral als je wat goedkopere makeup met qualiteit wilt.

WEEK 17 - Erica Pillu & Sara Lontro
Product Image

BIOTHERM LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION

★ ★ ★ ★

Life Plankton Sensitive Emulsion - samengevat in 3 letters = TOP !m
Erica Pillu

Na het voor het eerst aanbrengen op mijn gezicht merkte ik toch een bepaalde film over mijn huid. Dit is niet bepaald slecht gezien de hydratatiefactor. Plus ik heb een gevoelige huid en heb graag een hydraterend product en dit zeker in bijvoorbeeld de herfst en de wintermaanden. Het is dus een goed product voor mensen die een ( zeer) gevoelige en/of droge huid hebben alsook voor mensen die gevoelig zijn voor roodheid of allergieën. Zelf heb ik bijna geen last meer van verstopte poriën of roodheid en geloof me daar stond mijn gezicht toch mee vol! Oh ja mijn huid voelt ook werkelijk gehydrateerd aan. Ik voel me goed en zelfzekerder en dat is toch wat een vrouw wil?

WEEK 16 - Lingji Wang & Dorothee Carrette
Product Image

LA MER CONCENTRATE 30ML

★ ★ ★ ★

Het beste Serum voor herstelling, vooral van laserbehandeling
Lingli Wang

Ik had het serum al een tijd geleden gekocht. Maar heb ik geen verbazingwekkend resultaat van de advertentie gezien. Totdat Ik een laserbehandeling om een litteken op mijn gezicht te verwijderen had, was Ik onder een groot indruk van dit product. Elke dag gebruik ik gewoon zo'n klein beetje van het serum op mijn wond van de laser. Ik zien dat mijn wond sneller and beter wordt hersteld dan vroeger. Hoewel dat dit serum inderdaad duur is, vind ik het waard is.

WEEK 15 - Jill Verbiest & De Filippo De Filippo
Product Image

BIOTHERM SKIN BEST LIQUID GLOW 30 ML

★ ★ ★ ★

Gezonde uitstraling
Jill Verbiest

Ik zocht altijd naar een product dat mijn huid zacht maakt en het product ook zorgt voor een mooie gloed, en dit is het! Ik gebruik het onder mijn dagcrème van biotherm en het brengt zo het beste uit mijn huid naar boven dat ik geen foundation meer gebruik. Zeker een aanrader!